SliderJouInnerQueen

MASTERCLASS Start Divers voor managers
MASTERCLASS 20 oktober via zoom van 8.00 tot 9.00 uur (smorgens) 

Jij wilt starten met meer diversiteit en inclusie binnen het bedrijf/organisatie. Maar je voelt een dilemma in jouw volle agenda is geen ruimte om het zelf een plan te maken. Maar het onderwerp zo maar ergens binnen het bedrijf dumpen, zit je ook niet lekker. Want laten we eerlijk zijn, het is sinds Black Lives Matter geen vrijblijvend onderwerp meer. Je weet zeker dat er binnen jullie bedrijf/organisatie gediscrimineerd wordt. Er is ook sprake van seksisme.  Maar ja wat dan? 

In deze masterclass geef ik je een aantal tips hoe je dit onderwerp op een goede manier kunt wegzetten. Het is kort maar krachtig en in de vroege uurtjes, zo dat het geen grote aanslag op je werktijd doet. (ja ik vind het ook erg vroeg, maar er komt een opname!)  Ben je er live bij dan kun je al je vragen stellen. 


button ja ik doe graag mee

Ik ga vooral in op de randvoorwaarden om er voor te zorgen dat het onderwerp op een goede manier wordt opgepakt. Dat er niet direct al binnen het bedrijf een polarisatie plaats vindt. Dat er ruimte is voor iedere mening, ook die van de tegenstanders. Er komt geheid weerstand.

Verschillende aspecten krijgen aandacht

- Definities
- Resultaten
- Waar begint diversiteit in het bedrijf
- Werving en selectie
- Waarom wil je het

In deze Masterclass kan ik niet alles behandelen, maar ik hoop je op het goede spoor te zetten. Ik streef naar voldoende tijd voor vragen, maar die kun je ook altijd nog achteraf via Contact aan mij stellen je kunt mij ook gewoon bellen 06 222 71 111

button ja ik doe graag mee

 

Waarom ik? 

Ik werk al meer dan 30 jaar op het gebied van diversiteit en inclusie. In de afgelopen periode heb ik al meer dan 1000 mensen via lezingen en artikelen onderwezen over dit onderwerp (ook in het Engels).
Mijn klanten omschrijven mij als de brug tussen zwarte en witte mensen. De brug omdat ik opgegroeid en opgeleid in het witte Nederlandse systeem heel goed de witte mores ken. Maar ik ken ook de andere kant, de kant van de mensen die zijn gediscrimineerd en vernedert. 

https://www.zininkleur.nl/over-mij