Neem je oma mee op sollicitatie

Vind jouw nieuwe baan met deze online training 

 

SCHRIJF JE IN VIA CONTACT

Breek door het witte plafond1

 

Stel je voor jij stapt helemaal zelfverzekerd de eerste dag van je nieuwe baan in. Het is je gelukt je hebt jouw droombaan gevonden. En je hebt geen consessies gedaan aan jouw ware aard, wie je bent. 

Je wilt verder, je wilt de volgende stap in je loopbaan zetten. Maar je weet niet hoe en wat. In je huidige werkkring zie je geen doorgroei mogelijkheden. De weg lijkt wel afgesloten. En buiten de deur solliciteren roept weer vragen op over de discriminatie op de arbeidsmarkt. Hier binnen komen bij je huidige werkgever was ook niet zo gemakkelijk, weer die strijd en dan weer twee keer zo hard werken om te laten zien dat je het echt wel kan.

Blijven piekeren en in rondjes draaien met je gedachten helpt niet. Je zelf opnieuw ontdekken en jouw afkomst herwaarderen wel. 

In mijn online loopbaan training werk je aan jouw kwaliteiten, vaardigheden, ambities. Dat krijg je in elke loopbaan training maar in deze online training staan we expliciet stil bij: Jouw afkomst, de vooroordelen, het racisme en de discriminatie.  

Jij overwint jouw struggels als zwarte/migrante vrouw op de arbeidsmarkt. Je ontwikkelt jouw eigen unieke black power tool. Je vindt daarin jouw eigen antwoorden. Klinkt dat als een sprookje? Zelf was ik er jaren van overtuigd dat mijn gebrek aan initiatief een slechte persoonlijke eigenschap was. Ik strafte mijzelf met afkeuring. Tot ik de andere kant van de medaille ontdekte: 'Respect voor de ander en het wij gevoel'.

Wij doen het toch samen? Ik heb dat vertaald naar: een teamplayer. ( ja ja dat was in de jaren 90 nog een gangbare uitdrukking, nu zou ik daar iets anders voor verzinnen) En zie er gingen deuren en kansen voor mij open. Leer hoe jij dat ook kunt en hoe je dat op positieve wijze vastlegt in je cv.  Ik weet precies hoe dat moet en ik leer het jou. 

Natuurlijk heb je aan het eind ook een goed cv, LinkedIn profiel en een helder praktisch doel met stappenplan. Ik ben een idealist met een sterke praktische kant. 

 Kom in actie! SCHRIJF JE HIER IN

Be different Be strong

nummer 6 18 03 2

 

 

 

Wat krijg je allemaal?

  • 5 modules in je mail box
  • 5 opdrachten en mijn feedback op jouw uitwerking
  • Besloten Facebookgroep
  • 1 coach sessie met mij via internet 

Inhoud:

Check Herkennen en erkennen
Check Hoe anders zijn zij?
Check Jouw zwarte koningin
Check Waar sta je nu, loopbaan
Check Jouw droom, dream big!
Check Jouw actieplan en de eerste stappen

Bij elke module krijg je één of meer opdrachten. Jouw uitwerking plaats je in de besloten Facebook groep, van en met elkaar leren heeft een grote meerwaarde. Je mag alles ook mailen.

 Welke resultaten ga jij boeken:

Check Je bent trots op wie je bent
Check Je bent happy
Check Je kent je grenzen
Check Je werkt aan jouw ambities
Check Je bent Proud and strong
Check Een goed Cv, LinkedIn profiel en brief

NUMMER 6 klein

 Hoe ik werk 

Veel aandacht, veel extra en veel humor!

Ik geef altijd veel meer dan dat ik beloof, nooit minder.

Dus ik geef via de Facebook groep altijd extra opdrachten speciaal op jou afgestemd en in de coach sessies gaan we diep.
Wat zeggen anderen

Fernanda 

Dag Glenny,

Tijdens de telefonische sessie van vanmorgen gaf je mij goede tips betreffende de opmaak van een CV en netwerken.

Wouter

@Glenny, Dit succes is mede te danken aan de wijze waarop jij mij weer een duw in de juiste richting hebt gegeven. Alle tips en warme feedback heeft ertoe bijgedragen dat ik er weer goed zin in heb.

Jouw Investering


Voor deze pilot editie is dat maar 147€ (inclusief 21% BTW), normaal 1097€ 

Kom in actie! SCHRIJF JE HIER IN

 VEEL GESTELDE VRAGEN 

vraag: Kan ik ook in termijnen betalen? 

antwoord: Ja dat kan in 2 termijnen van 76,44 euro, zodra ik de eerste termijn op mijn rekening staat, krijg jij de eerste module. Na ontvangst van de tweede termijn krijg je module 3.  Er komt wel 4 % administratiekosten bij. 

vraag: Hoeveel tijd ben ik met deze training bezig?

antwoord: De opdrachten kun je gemiddeld in 3 tot 4 uur per week maken. Het is heel afhankelijk van jouw eigen werk tempo. 

vraag: Ik weet niet of deze methode mij wel ligt, kan ik nog eerst even contact met je hier over hebben?

antwoord: Ja dat kan via telefoon 0622271111 of via deze link CONTACT