Wat kun jij doen om je bedrijf inclusiever te maken. 

Glenny Masterclass

Maak jouw bedrijf inclusiever. 
Hoe jij zwarte klanten bereikt. 

Diversiteit is niet meer weg te denken binnen het bedrijfsleven. Maar helaas blijft het vaak bij windowdressing. Er wordt een mooi rapport geschreven en soms zelfs met een actie plan, maar dan blijkt de praktijk weerbarstiger dan gedacht.

Het lukt misschien nog wel om 1 of 2 medewerkers met een andere etnische achtergrond aan te trekken.
Maar dan? Verschillende opties:
er verandert niet veel

er ontstaan spanningen

deze medewerkers functioneren niet goed. 

Meestal komt het er op neer dat ze binnen 1 jaar al weer vertrokken zijn. En dat er niets maar dan ook niets teN positieve is verandert. Eerder is er een (nog) negatiever beeld ontstaan over de "ander". In plaats van vooruit doe je één of meer stappen achteruit. 

In deze training leer ik je hoe je wel  het juiste resultaat bereikt. Hoe je ervoor zorgt dat de medewerkers met een niet westerse achtergrond binnen 1 jaar weg zijn. En nog belangrijker hoe je jouw bedrijf/onderneming echt inclusiever maakt.

Voor wie?

Je bent ondernemer, HRM manager, directielid  of  de adviseur van het management.

Jij wilt een actieve bijdrage leveren tegen discriminatie en een inclusievere samenleving. En je wilt dat ook in  je eigen bedrijf. Je bent actief op zoek naar de juiste aanpak.  Maar je bent ook bang voor al het gedoe dat het ook vast met zich mee brengt.  

In dit traject geef ik jou de eerste tools waarmee je een inclusief bedrijf opbouwt. Of je dat nu doet in een groot bedrijf of in je eigen éénmanszaak. 

Worstel je ook?
Word jij ook lam gelegd door alles wat er gebeurt? 
Weet je niet hoe je moet reageren? 

Ben je bang dat je de plank volledig misslaat?

Dan is dit jouw kans om daar eindelijk bij je zelf door heen te breken.

Wie is Glenny?

Ik werk al meer dan 30 jaar op het gebied van diversiteit en racisme. In de afgelopen periode heb ik al meer dan 1000 mensen via lezingen en artikelen onderwezen over dit onderwerp. ( ook in het Engels) Ik heb op directie niveau gewerkt in de kinderopvang, toeleiding van zwarte vrouwen naar de arbeidsmarkt en in voorlichting van divers samengestelde doelgroepen. Ik weet hoe je ze kan bereiken. 

Ik heb veel workshops gegeven over het onderwerp en ik weet hoe moeilijk diversiteit in de praktijk kan zijn.  

In dit traject geef ik jou de handvatten om zelf de eerste stappen te zetten op dit moeilijke pad.  

Heb je nog vragen? Mail naar info@zininkleur.nl

Dit zeggen anderen na mijn training. 

Vooral nu heel actueel. Heeft me veel inspiratie gegeven. Dank je wel!

 

Thank you so much for your anti-racism-session last week. It was a great opportunity to speak out my questions and to find answers.  
Dear Glenny, I got out of our call that there is a space where I can educate myself and ask questions and share answers and personal stories. I am very grateful that you give us this possibility to understand and learn. 
0
0
0
s2sdefault