JOUW SUCCES 

Wat is succes voor jou? 
Is dat een nieuwe baan? Een nieuw huis? Een partner?
Of meer rust en geluk in jouw leven? Het is jouw keuze. Waar geef jij jouw energie en tijd aan. Tijd kun je maar één keer besteden. 
 

Kiezen valt in deze tijd niet mee.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Er is zelfs een term voor bedacht: keuzestress. En heus daar kun je goed ziek van worden. Vroeger was er vaak maar 1 keuze. Je deed wat je ouders wilde of volgde het advies van de hoofdmeester op. Bij je werkgever deed je goed je best en hoopte op een promotie.

Tegenwoordig moet je steeds kiezen en je bent al gauw een looser als je het even niet weet. Maar een tijd twijfelen en dubben is helemaal niet erg, daar word je sterker van. En weet je, je kiest voor nu en niet voor de eeuwigheid. En soms hoef je helemaal niet te kiezen, dan doe je gewoon verschillende dingen naast elkaar. Het beste van twee werelden.

Je mag van gedachten veranderen en jouw pad zo vaak verleggen als jij wilt. Maar daar gaat vaak een moeilijke tijd aan vooraf. En juist in die periode is het fijn om met iemand te sparren.

Stel je eens voor dat jij in één zin kan duidelijk maken wat je nu op dit moment in jouw leven wilt. Dat je alle 'ja maars' laat rusten en dat je niet meer twijfelt.

Een droom, een utopie? Met mijn ‘jouw succes trajecten’   is dat wel mogelijk. Werkt jouw methode dan voor alle vragen Glenny, kan dat?

Ja dat kan omdat je met mij werkt aan het versterken van jouw kwaliteiten. Je staat stil bij wat goed werkt en gaat die kracht vergroten. Het is geen hocus pocus, maar gewoon keihard werken. 

Wil jij weer vrolijk en gelukkig in het leven staan, dan is dit jouw traject.

En heb je de methode éénmaal geleerd dan kun je het zelf de rest van je leven toepassen. 

Jouw Succes 

Je maakt weer contact met je eigen bron. Met speelse en creatieve opdrachten. We gebruiken jouw beeldentaal om de juiste woorden te vinden. De woorden, die in jouw resoneren en voor jou precies aangeven waar het om gaat. Door deze woorden vast te leggen in de voor jou juiste beelden ( plaatjes, tekeningen, kleuren, schilderijtjes) vindt er een diepe verankering plaats.


Wanneer is dit traject voor jou geschikt?

Check Je ligt nachten lang te piekeren over jouw toekomst
Check Je bent bereid om stappen te zetten en eerlijk naar jezelf te kijken
Check Je wilt weer stralen van zelfvertrouwen
Check Je weet diep van binnen dat jij deze investering waard bent 

Ik werk met beelden en met woorden. Beelden geven een sterke verankering van dat wat er in jouw omgaat. En je hoeft er echt niet creatief voor te zijn: iedereen kan knippen, scheuren en plakken. Is dit echt een te grote drempel, dan zoeken we naar andere werkvormen.

KLEIN 2


Resultaten na dit traject

  • Presenteer jij jezelf met zelfvertrouwen
    Sta jij weer vrolijk en happy in het leven
    Heb je de eerste stappen van jouw practische actie plan gezet 
    Loop jij met je hoofd in de wolken en je voeten stevig op de grond

 

Mijn methode in 6 stappen (de basis)

 

Intake. Skype of telefoon. Kennismaking van twee kanten. Waar sta jij nu? Wat voel jij daarbij? Wat wil jij graag anders? Ik stel vragen, geef terug wat ik hoor en jij vertelt weer verder. Aan het einde weet jij of je door wilt gaan. Bij een ja maken we direct de eerste afspraken. Kan via Skype of telefoon.


Verdieping. We gaan nog dieper in op jouw situatie nu. Waar wringt nu precies de schoen? Speelt er nog meer dan in de intake naar boven is gekomen?


Jouw successen. We kijken naar jouw successen uit het verleden. Jij krijgt weer grip op wat jij kunt en ook wat jij graag wilt. Aan het einde van deze sessie heb jij meer zelfinzicht.


Jouw droom. Noem het hoe jij wilt: jouw droom, jouw passie of jouw missie  in dit leven. Het gaat in ieder geval om datgene waar jouw ogen van gaan schitteren. Soms ben je dat kwijt. 

Jouw weg. Dromen, missies en passies zijn mooi, maar ondertussen zit jij waar je zit. Wat heb jij nodig om van hier naar daar te komen? Welke vaardigheden, mensen en acties werken mee? Wie of wat werkt tegen? 

Jouw actie plan. Van droom naar realiteit. Nu je weet wat er nodig is, kun je een concreet actie plan maken. Met deadlines als je dat wilt, maar het mag ook minder concreet. Wat heb jij nodig om in actie te komen?


Jouw afronding. De laatste puzzelstukjes. De eerste resultaten.

KIES WAT BIJ JOU PAST

Wat? EENDAAGSE SESSIE JOUW SUCCES TRAJECT ( zes bijeenkomsten) TRAJECT ( 10 tot 12 bijeenkomsten)
Hoe lang? 1 dag van 10.00 tot 16.00 3 maanden  6 maanden
Voor wie? 

Een extra stimulans kunt gebruiken.
Nu eindelijk stappen wilt gaan zetten.

Als je op maandag nog denkt: Yes ik wil in de zorg werken en op woensdag bij de bank.
Als je het fijn vindt om uitgedaagd te worden.

Als je geen contact hebt met je wensen.
Als je van je baas iets anders moet gaan doen. (re-integratie)
Als je oververmoeid bent.

Hoe en Waar?  Bij mij thuis of op een mooie locatie. Online, op locatie of een combinatie van beide. Altijd in real time bij mij thuis of op een mooie locatie.
Resultaten?

Een duidelijke keuze voor de volgende 3 stappen in jouw leven/werk.
Een actieplan
Je gaat er voor, met energie. 

Meer zelf inzicht
Een duidelijke keuze
Een actieplan voor de rest van het jaar
Ja ja ja , je zegt dus ja, want je weet wat je wilt en vooral hoe je dat gaat bereiken. 

Meer rust in je hoofd.
Zicht op je kwaliteiten en vaardigheden.
Meer zelfvertrouwen
Een plan om weer vrolijk in het leven te staan.

Jouw Investering?  nu tijdelijk* 297 eur incl btw (betalen in termijnen kan. Neem contact met mij op.) nu tijdelijk* 897 euro incl btw (betalen in termijnen kan! Neem contact met mij op) nu tijdelijk 1197* euro incl btw (betalen in termijnen kan. Neem contact met mij op)
BONUS 

Na 3 maanden: Hoe gaat het nu gesprek via skype of telefoon.
Toegang tot besloten Facebookgroep

Na 3 maanden: Hoe gaat het nu gesprek
na 6 maanden: Terugkombijeenkomst 
Toegang besloten Facebookgroep

Na 3 maanden: Hoe gaat het nu gesprek
Na 6 en 9 maanden: Terugkombijeenkomst  
Advies CV, LinkedIn profiel en sollicitatiebrieven.

Aanmelden LINKEDIN training - BASIS
Aanmelden LINKEDIN training - BASIS
Aanmelden LINKEDIN training - BASIS

Nogeenkleineaanpassing

FAQ

* Hoe lang geldt de actie prijs?

Deze geldt voor de maand november. 

Wat moet ik mij voorstellen bij het werken van beeld naar woord en andersom?
Werken met beelden betekent, dat je op zoek gaat naar beelden (plaatjes, foto's, tekeningen, kunstwerken) die dat wat jij voelt/denkt weergeven. Je mag knippen, foto's maken, tekenen, schilderen enzovoort. Tijdens de bijeenkomsten, maar ook thuis in je eigen veilige omgeving. Soms laat ik je eerst je gevoel in beelden uit drukken en gaan we daarna de juiste woorden er bij zoeken. Soms ook andersom en soms gaan we naar aanleiding van de gevonden woorden op zoek naar 1 beeld.


Kan ik in termijnen betalen?
ja, dat kan, neem CONTACT met mij op.

Moet ik creatief zijn voor dit traject?
Nee, niet creatiever dan je bent. Je kunt prima werken met foto's en plaatjes uit tijdschriften of met kleuren en abstracte lijnen.


Wat als ik na twee bijeenkomsten het toch niets vind?
Kun je voor mij goed onderbouwen, waarom het programma niet bij jou past, dan krijg je de helft van je geld terug. Na drie of meer bijeenkomsten krijg je helaas niets terug.


Als ik aan het einde nog niet helemaal klaar ben, kan ik dan nog doorgaan? En wat kost dat dan?
Ja, je kunt altijd zoveel bijeenkomsten bij boeken als jij wilt. Per bijeenkomst kost dit dan 90 euro. dat is nog geen 40 euro per uur.


Ik vind 2 uur achter elkaar een beetje lang, kan het ook in kortere bijeenkomsten?
Ja, dat kan, afhankelijk van waar we staan in het traject. Het betekent wel meer bijeenkomsten, voor dezelfde prijs ;-)


Kan ik dit traject ook in een kleine groep volgen? En is het dan goedkoper?
Ja dat kan. Bij voldoende aanvragen plan ik deze in. Dat kan ook in company, als er veel medewerkers willen/moeten vertrekken. 


Wat is het verschil tussen de trajecten? En wanneer kies ik waarvoor?
Het grootste verschil is de doorlooptijd. Ben je snel met alles en heb je een eenvoudige vraag. Dan ga je voor de snelkookpan. Het zes stappen traject is vooral geschikt als je veel wilt uitzoeken en steun wilt bij de eerste stappen. Het tien/twaalf stappen traject als je echt geen idee meer hebt hoe of wat. Als je een burn out hebt (gehad) of er tegen aan zit. In dit traject maken we echt hele kleine stapjes, zodat het behapbaar blijft. Je kunt er dan veel langer over doen en verschillende bijeenkomsten gebruiken voor 1 onderwerp. Bij twijfel kun je het beste contact met mij opnemen.


En als ik nu na de start en toch liever een andere variant wil doen?
Ik bied altijd op maat oplossingen aan, we kijken samen naar de mogelijkheden: qua tijd, planning, emoties en financiën. Samen komen we er vast uit.

 

Staat jouw vraag er niet bij, of wil je even overleggen of dit echt wel iets voor jou is, bel mij dan 0622271111. Bellen te eng? Neem dan contact of info@zininkleur.nl