SliderJouInnerQueen

JOUW INNER QUEEN
Sta weer open en vrolijk in het leven

We kennen  intussen allemaal wel onze innerlijke criticus en oh wat hebben we er soms last van.
Van dat vervelende mens dat altijd maar klaar staat om je te laten weten:

dat je het niet kan
dat je het niet waard bent
dat je stom bent
dat je werkelijk helemaal niets kunt

Inner Queen
Maar er is ook nog die andere vrouw, die zich steeds weg laat zetten. Die jij heel ver weggestopt hebt. Die vrouw die je altijd aanmoedigt. Die je weer laat opstaan, die 100% vertrouwen in jou heeft. Zoek haar weer op en sta weer sterk, open en vrolijk in het leven. Laat je niet meer kisten en belemmeren door de inner criticus. 

Ik noem haar DE INNER QUEEN

Ben je het contact verloren met die krachtige, prachtige sterke en gevoelige innerlijk vrouw? Die vrouw die weet wat ze wil, die haar stem laat horen en ruimte in neemt. Die vrouw die sterk, zelfverzekerd en vrolijk in het leven staat. Na dit korte maar krachtige traject stap je weer vrolijk uit bed en kun je de hele wereld aan. 

Want diep van binnen weet jij dat zij jouw ware ik is. Je hebt haar weggestopt, maar in dit traject haal jij haar weer naar boven. Je maakt weer krachtige keuzes en staat vrolijk in het leven. 

Ik weet hoe het voelt als je innerlijke koningin het pand heeft verlaten. Maar ik weet ook hoe fantastisch het is als je weet wie je Innerlijke Queen is.

Maar jij bent haar kwijt, toch? Je hebt haar onder druk van alledag, heel ver weg gestopt. Het is gemakkelijker om naar die negatieve stem, dan naar die positieve stem te luisteren. Want dan moet je gaan staan voor wie je echt bent. 

Terug halen

Het wordt tijd om haar weer terug te halen. In een traject van 5 bijeenkomsten, haal jij haar weer naar boven. In dit VIP traject, waarin wij samen werken, online en/of offline komt zij weer tot leven.

Wat gaan we doen in de 5 bijeenkomsten.  
1. Wanneer heeft jouw Queen het pand verlaten? 
2. Waar staat zij voor, jouw inner Queen?
3. Welke naam geef jij haar?
4. Wie zijn die andere vrouwen?
5. Hoe ziet zij eruit? 

En dan na deze sessies, maak ik het schilderij van jouw inner Queen. 

Ik ben coach/trainer en kunstenaar/schilder. Ik vind het spannend en fantastisch tegelijk om beide te combineren.

Jouw Inner Queen op het doek!

Om het hele proces en de uitkomst nog krachtiger te maken, help het om een beeld te maken van jouw Inner Queen. Je kunt dat als je wilt (onder mijn leiding) zelf schilderen. (Acryl op canvas). Maar ik kan dat ook voor jou doen. Dat is het beeld dat ik krijg van jouw innerlijke sterke vrouw. Het heeft niets te maken met hoe jij er aan de buitenkant uitziet. Dus het is geen portret. Ik schilder (bijna) altijd intuïtief.  

In dit traject sta jij centraal. Het gaat om jou. Je maakt kennis en onderzoekt jouw verschillende kanten.

Jij past niet in 1 hokje. Dat geldt voor de buitenkant, de verschillende "rollen" die je hebt in dit leven. Maar ook voor de binnenkant.

Dus er is niet maar één inner Queen, maar er zijn er meer. Maar meestal zijn er 1 tot 3 overheersend. Sommigen noemen dat de ziel, je echte ik, je inner drive enzovoort. Komen er meer naar boven dan kan ik dat ook in het schilderij verwerken. 

Maar hoe noem jij jouw Inner Queen?

Met een aantal opdrachten en met gerichte vragen van mij halen we ze naar boven. 

Bij mij komt er één (of meerdere) beeld(en) naar boven. En dat beeld hoeft niets te maken te hebben met wie jij aan de buitenkant bent.

Dat beeld is mijn inspiratie voor het schilderen van jouw Inner Queen.  

Als het schilderij af is, hebben we nog 1 extra sessie. 

Uiteraard stuur ik je het schilderij. Je hebt dan speciaal voor jou gemaakte kunst. Een schilderij dat je er steeds als je er naar kijkt, herinnert aan wie je echt bent. Aan jouw potentieel. Aan de Queen wie je bent. Een schilderij die direct de aandacht trekt in jouw, woonkamer, de slaapkamer of je werkkamer.

Jouw investering.

Het hele traject inclusief Schilderij kost € 747,00 (ex BTW en incl VERZEND KOSTEN)

Wil je alleen een schilderij zonder het traject? Neem dan Contact met mij op. Er is meer mogelijk dan ik hier kan schrijven. 

 

button ja ik doe graag mee

 

Er is maar beperkt plek, 4 trajecten per maand.