DE GLOED VAN DE BLACK QUEENS 

 

WAT IS HET?
Veel zwarte vrouwen zijn het zat dat zij zich niet in de wereld om hen heen herkennen.  Er komen gelukkig wel steeds meer zwarte modellen in de reclame en modewereld. Maar zodra je iets verder zoekt valt het bitter tegen.
Zeker als je in de spirituele wereld gaat kijken. Bijna alle kaartendecks zijn plaatjes met witte vrouwen, godinnen, elven enzovoort.

En dan is het moeilijk om je echt te laten inspireren, want dat word al te vaak van ons zwarte vrouwen gevraagd om ons te identificeren met witte mensen. Maar nu is het tijd voor ZWARTE ROLMODELLEN.


Daarom heb ik deze kaarten set ontwikkelt. Het zijn 34 zwarte Queens. Samen in een mooi doosje met een korte handleiding. Elke Queen is door mij persoonlijk geschilderd/getekend en heeft van mij een Afrikaanse naam gekregen. In de handleiding een korte uitleg van de naam en soms een vraag of opdracht ter verdieping. Je kunt ze nu bestellen met 10 euro korting. Alleen deze maand nog!

Een set met 34 prachtige  Black Queens, kleurrijk en heel uniek. Het zijn geen orakels, godinnen of elfen.

Het zijn Black Queens met ieder een unieke boodschap voor jou. Ze zitten samen in een doosje met een handleiding.

Nu met december korting van € 10,00, Pak je kans! Voor € 37,36 stuur ik ze op. Dat is inclusief btw en verzendkosten binnen Nederland.  

De handleiding verklaart van elke Queen de Afrikaanse naam en waar uit Afrika deze stamt. En bij iedere kaart een (mijn) interpretatie en soms een opdracht en/of vragen. Maar ik wil graag dat je ze vooral naar eigen inzicht gebruikt. Laat het mij weten wat je er mee doet. 

HOE TE GEBRUIKEN? 

Gebruik de kaarten vooral naar eigen inzicht. Ik zelf vind het leuk om elke dag een kaart te laten vallen of bewust te pakken en deze mee te nemen in de activiteiten van die dag. 

Mijn Black Queens vliegen de hele wereld over en wat ik keer op keer hoor is dat ze zo mooi, krachtig, kleurrijk en waardevol zijn. 

Dit zegt Félicité uit Frankrijk:
It is a very profound and friendly tool! It could be of tremendous help for women. I always have my card of the day. Your cards could be just that. A day to day tool to navigate one's psyche and master the art of being.

I am in owe. 

From the bottom of my heart, bravo!

En dit zegt Shariselle 

Shariselle

 

" Ik heb er even over nagedacht maar toen besloot ik om de set inspiratie kaarten te kopen. Deze kaarten zijn kleurrijk en de personages op de kaarten spreken tot je verbeelding. De deck is gemakkelijk in gebruik en laat voldoende ruimte voor je eigen toepassing. Je gebruikt ze in gesprek technieken en om te affirmeren. De grootte van de kaarten is ook goed, want ze liggen goed/lekker in de hand. Al met al kan ik je zeggen dit is een leuk kaartendeck om in je collectie te hebben. Glenny dankjewel voor deze Queens, ze brengen een wereld van mogelijkheden met zich mee!"

Marianne uit Belgie zegt

Glenny the cards are beautifull we all love them. 

INSPIRATIE 

• Trek elke dag een kaart

• Leg 3 kaarten  naast elkaar: verleden, heden en toekomst

VOORSPELLEN

• Voel wat deze Black Queens jou te vertellen hebben

• Trek een kaart voor je coachee  

• Laat je coachee, deelnemer, medewerker een kaart trekken, laat de persoon er op interpreteren 

Laat je eigen gevoel en gedachtes opkomen, lees pas later wat er in de handleiding staat. Zo blijf je dicht bij jezelf. 

 Ja ik bestel ze voor €37,36 inclusief btw en verzendkosten. 

button stuur mij de kaarten

 

MEER INSPIRATIE 

Maar je kunt er zo veel meer mee. Omdat het hier allemaal Zwarte Queens zijn, zijn ze uitermate geschikt in de begeleiding/coaching/training van zwarte vrouwen. 

Ben jij een coach, trainer of HR manager/medewerker? 

En voel je vaak dat je niet de juiste verbinding kan leggen met de zwarte vrouwen, die je begeleidt?

Je voelt de muur en wat je ook zegt je komt er niet door. 

Voel je je ongemakkelijk over je woordgebruik? 

Sla je dicht omdat je bang bent voor je eigen onbewuste vooroordelen en oh help zelfs voor je verborgen racisme?

Slaat de schaamte nu al toe? 

En denk je nu ja maar hoe gaan deze kaarten mij daarbij helpen? Dan heb ik precies wat jij nodig hebt: 

“DE GLOED VAN DE BLACK QUEENS!”

In een veilige sfeer (ik veroordeel niet) in een veilige situatie 1 op 1 bij mij thuis leer ik je hoe jij de kaarten kunt inzetten om de kloof kleiner te maken tussen jou en de zwarte vrouw. 

Wat gaan we doen: 

v Diversiteit en Inclusie 

v Ontmoet jouw Queen

Start bij nul

Na dit traject ( 4 sessies ) 

Durf jij jouw vooroordelen onder ogen te zien

Je durft ze zelfs te benoemen, want jij weet nu hoe bevrijdend dat werkt en hoe helend voor de relatie tussen jou en “De zwarte Vrouw”. 

Je gebruikt de kaarten met veel zelfvertrouwen en plezier in elke begeleidingssituatie, ja ook met witte vrouwen. Want je vindt dat ook witte vrouwen door deze Zwarte Queens geïnspireerd worden.  

Als je  je nog dit jaar aanmeldt is jouw investering  € 181,50 (dat is inclusief BTW), vanaf januari gaat de prijs flink omhoog. Meldt je nu aan en start in januari! 

Bonus flinke korting op de kaarten set. Traject + kaarten samen € 200,00. Wil je dit stuur mij dan een mail ik stuur je dan een factuur en de kaarten set op. 

Geef je hier op

 

button ja ik doe graag mee

 

Je ontvangt super goede tips en achtergrond informatie

Je ontmoet je eigen Queen

Je opent de deur naar de ander

Een traject in een veilige omgeving. 


Vragen? Mail naar info@zininkleur.nl of stuur een bericht naar 0622271111