Blog

JANUARI BLUES

Glenny

Het is een mistige januari dag. Buiten is alles grijs en grauw.  Binnen in mij is het ook wat grijs en grauw. Bah nergens zin in. Ik kan wel wat inspiratie gebruiken. Na wat op Facebook en LinkedIn rond te hebben gescrold, besluit ik mijn inspiratie elders te zoeken.

 

LEES MEER

Ik pak mijn Black Queens kaarten. Ik schud en zie er valt mij een kaart toe. Het is ZAKIYA. Wat bijzonder is, want deze kaart ontbrak in mijn set toe een paar dagen geleden. Ik dacht dat ie kwijt was, maar het bleek dat deze kaart in verschillende sets ontbrak. ( Mocht dat bij jou ook het geval zijn, laat het mij weten. Ik stuur het je na. )
Zakiya.80 115

Maar dat is dus herstelt en zij valt mij toe op deze sombere dag. Ik pak mijn kaart en kijk er in alle rust naar. Ik focus op mijzelf, op wat er maar naar boven wil komen. Nu is dat kracht, liefde, van binnen voel ik een drang om iets te ondernemen, het is een lichte liefdevolle drang. Ik pak mijn artyournal en teken gewoon wat in mij opkomt.

januari2020klein 

Pas daarna en echt pas daarna lees ik in de handleiding wat er bij haar staat geschreven:
ZAKIYA Zuiver
Swahili, Oost-Afrika
Zij staat in de nacht en leest de sterren.
Ze houdt van de nacht.
De sterren, de maan en de nacht zijn haar vrienden, nog meer dan de zon en de dag.
Zij sluit deze rij af.

Onafhankelijk
Zo gebruik ik dus de kaarten, ik deel dit hier omdat ik vragen krijg van mensen hoe zij de kaarten “moeten” gebruiken. Je moet dus niets, want dat is juist de kracht van deze kaarten, je mag en kunt ze gebruiken zoals jij wilt. Ze zijn gericht op inspiratie en geven die -naar ik hoop-  gewoon door ernaar te kijken, nog meer dan de handleiding te lezen.

Heb jij de kaarten? Laat mij dan weten hoe jij ze gebruikt!

Ps ze zijn nog steeds te koop! De Kaarten

 

0
0
0
s2sdefault

Laat je reactie achter

algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden