Blog

JA IK OOK

Glenny

Ik hoef het woord racisme/discriminatie maar te noemen of de halve Nederlandse bevolking staat op haar achterste benen. Zelfs Facebook doet er aan mee.

 

LEES MEER

Blog

WAT HEB JIJ VAN JOUW MOEDER EN JE MOEDERS MOEDER?

Glenny

Eeuwen lang hebben we gehoord dat we niet deugen, dat we minderwaardig zijn dat onze cultuur en onze waarden en normen van een mindere kwaliteit zijn. Lui zijn we. Ja, dat hebben al die slaven wel laten zien. Uren lang in de bloedhete zon zwaar lichamelijk werk doen. En dan voor lui en minderwaardig uitgescholden worden. Ik kan mij niet voorstellen hoe dat geweest moet zijn, zonder tranen in mijn ogen te krijgen.

 

LEES MEER

Blog

ZWART BEWUSTZIJN

Glenny

Wat betekent het om een zwarte vrouw te zijn? Nu ik mij weer meer richt op diversiteit, inclusie en interculturele onderwerpen, dringt zich weer vaker de vraag op, maar wat betekent het voor mij om een zwarte vrouw te zijn?

LEES MEER

Blog

MIJN VERLANGENS

Glenny

Ik wil graag een voorbeeld zijn een inspiratie om voor je zelf te kiezen. Zodat je verder komt. En niet omdat je bang bent voor het onbekende blijft zitten waar je zit.  Angst is een slechte raadgever. Ik inspireer, help en geef tools om te durven.

 

LEES MEER

Blog

VERANDEREN GAAT NIET VANZELF

Glenny

Veranderen gaat in kleine stappen, wees je daarvan bewust dus stel voor jezelf een klein haalbaar doel. Ben je altijd overal te laat en wil je dat veranderen? Stel dan als eerste stap dat je in ieder geval elke ochtend op tijd op je werk bent. Spreek ook met jezelf af wanneer je van een succes mag spreken: 100%, 95% of 90%. Wees niet te streng voor jezelf. Want van de kleine successen moet je het hebben.

 

LEES MEER

Blog

JE BEGRAAFT JE EIGEN ZWARTE KONINGIN

Glenny

Ik heb het de laatste tijd veel over de (Zwarte) Koningin. Ik schilder 30 dagen lang elke dag een Zwarte Koningin en die plaats ik dan op Facebook. Die koninginnen staan natuurlijk ergens voor.

 

LEES MEER