LOGO ZININKLEURlinkedinTwitter-icon

OVER MIJ

 

ELOL-01032013-glenny-0191

  


Gratis E-book Oh dat wil ik!

Dit ben ik 

Gevormd door de Jaren 60 ben ik nu een eigenwijs, onafhankelijk en creatief oud wijf. Ik word gelukkig als ik in jou een ontwikkeling op gang kan brengen. Als ik iets van die onafhankelijkheid en eigen koers varen kan bevorderen. Voor mij geen pensioen, ik wil blijven bewegen, in contact blijven met de samenleving en vooral mij blijven ontwikkelen. En oh wat valt er veel te leren als ondernemer. Coachen, ja dat zit in mijn bloed.

Mijn eerste kennismaking met een coach, ligt al heel wat jaartjes achter mij. Ik was totaal de weg kwijt, de zo veelbelovende baan, bleek een absolute nachtmerrie. Ik zat meer huilend op de wc, dan dat ik achter mijn bureau zat. Mijn zelfvertrouwen nam met iedere huilbui af. Toen nam ik het meest spannende en beste besluit ooit. Ik ging naar een coach en gooide alles er uit wat mij dwars zat. En langzaam maar zeker zag ik weer licht aan de horizon. Zij liet mij zien dat ik wel capaciteiten had en dat ik wel de moeite waard was. 

Daarna zijn er nog veel coaches, therapeuten enzovoort gevolgd. Niet dat ik steeds weer opnieuw de weg kwijt raakte, maar ik liep wel regelmatig tegen mijn eigen grenzen op. En dat doe ik nog regelmatig en opgeven is voor mij geen optie. Hulp en ondersteuning vragen. 

Beweging/ontwikkeling in mensen en in situaties aan zwengelen, vind ik het leukste wat er is. Soms is dat maar een kleine beweging. Dat ene steentje in de rivier, dat de stroom verandert. Dat doe ik net zo lief in één persoon, een kleine groep of in een hele grote groep.

Mijn pad

Ik heb altijd (soms gedwongen) de regie over mijn eigen leven gepakt. Zowel in mijn loopbaan als in de ontwikkeling van mijn creativiteit en zelfontplooiing. Dat doe ik nog steeds en dat zal ik tot mijn dood doen.

Als zelfstandig professional, lukte het mij een jaar lang niet om interim opdrachten te krijgen. En ik wilde ook liever als coach/trainer aan de slag, dan op interim basis binnen de volkshuisvesting. Na een jaar ploeteren, kreeg ik via mijn netwerk een vacature voor een leidinggevende functie toegespeeld. Ik werd aangenomen als Teamleider Wijkteams.

Na een jaar in dienst hoorde ik, dat er een reorganisatie aankwam. Last in first out, dat sloeg helemaal op mij. Mede door mij ingefluisterd, vond mijn leidinggevende, dat er naast de structurele ook een culturele verandering nodig was. En daar had hij een interne coach/teambuilding trainer voor nodig. Dus werd ik interne coach/trainer, want daar had ik wel ervaring mee en dat wilde ik toch zo graag! 

Niet iedereen heeft zo veel geluk. Maar als ik niet regelmatig met mijn baas over de consequenties van een reorganisatie voor medewerkers had gepraat, tja dan was ik er vast uitgevlogen. Geluk dwing je ook een beetje af. 
En dat kun jij ook! 

Soms heb ik een steuntje in de rug nodig; iemand die mij even naar mijn blinde vlekken laat kijken, die mij even een spiegel voorhoudt. Dat zijn soms professionele begeleiders (coaches, therapeuten en psychologen), soms gewoon een goede vriend of collega.

Mijn andere passies zijn schilderen, tuinieren (piep klein tuintje, maar toch), handwerken en lezen. Mijn allergrootste hobby nu is mijn kleinzoon: Finn, op 7 februari 2017 geboren. Wat een super fijn cadeau, na een jaar ziekte en behandelingen.

Wil jij ook de kansen op jouw weg ontdekken en plukken?  Boek vandaag nog Gratis Skype gesprek

Eigenwijs | Levens ervaring | Respect |Openheid |Flexibiliteit | Creativiteitjanuari 2016 nieuw begin
 
 
Glenny
Anderen zeggen:
"open, betrokken, vriendelijk en hulpvaardig."

"Glenny is een fijne coach, ze helpt je om je zelf verder te ontwikkelen."

"Glenny heeft mij geholpen om over een paar grote hobbels te stappen, waardoor ik nu beter in mijn vel zit. (loopbaan coaching)"
 
" Glenny door jouw inspiratie heb ik nu een hele fijne baan gevonden, dank je wel"
 
 
 
Share

Copyright © 2013 ZININKLEUR | Webdesign by Live4IT
Photographs by Photography with sense