LOGO ZININKLEURlinkedinTwitter-icon

JOUW SUCCES


DOE MEE MET MIJN GRATIS WEEK VIND JOUW ZWARTE KONINGIN het begin van jouw succes!

JOUW SUCCES 

Weet jij wat je wilt? Dat is de basis van jouw succes. 

Kiezen valt in deze tijd niet mee. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er is zelfs een term voor bedacht: keuzestress. En heus daar kun je goed ziek van worden. Vroeger was er vaak maar 1 keuze. Je deed wat je ouders wilde of volgde het advies van de hoofdmeester op. Bij je werkgever deed je goed je best en hoopte op een promotie.

Tegenwoordig moet je als maar kiezen en ben je een looser als je het even niet weet. Maar een tijd twijfelen en dubben is helemaal niet erg, daar word je sterker van. En weet je , je kiest voor nu en niet voor de eeuwigheid. Je mag van gedachten veranderen en jouw pad zo vaak verleggen als jij wilt. Maar daar gaat vaak een moeilijke tijd aan vooraf. En juist in die periode is het fijn om met iemand te sparren.

Stel je eens voor dat jij in één zin kan duidelijk maken wat je nu op dit moment in jouw leven wilt. Dat je alle 'ja maars' laat rusten en dat je niet meer twijfelt.

Een droom, een utopie? Niet met mijn ‘jouw succes trajecten’. Deze zijn speciaal voor jou als je het even niet meer weet, ontwikkelt. Sta jij voor een moeilijke keuze in je leven? Of breekt er een onzeker nieuwe periode in jouw leven aan? Dan is dit jouw traject.

Je kunt in een 1 op 1 traject met mij werken. Waar je ook voor kiest je gaat altijd de deur uit met een duidelijke missie en een heel praktisch stappenplan. Want dromen is goed en moet, maar een actieplan hoe daar te komen is misschien nog belangrijker.

Jouw Succes

Share

Copyright © 2018 ZININKLEUR | Webdesign by Live4IT
Photographs by Photography with sense