LOGO ZININKLEURlinkedinTwitter-icon

BLOG


DSC03645 2

 

Ik ben het gelukkigst als ik mijn kleinzoon in mijn armen heb. Op eerste kerstdag waren ze hier, mijn twee dochters, mijn schoonzoon en Finn mijn kleinzoon. 

We waren druk met de cadeaus. En Finn ook met al dat nieuwe mooie speelgoed.  Van slapen kwam niet veel. Met als gevolg dat hij moe werd en alleen nog maar jengelde

Hij was op de arm van zijn moeder en toen gebeurde het, voor het eerst stak hij zijn armpjes naar mij uit om bij mij te komen. Ik ging met hem zitten en hij was helemaal gefascineerd door mijn ketting en oorbellen en werd helemaal rustig en stil. Ik was zo blij met dat ene kleine moment en ook trots. 

Niet lang daarna gingen ze weg en ja toen moest hij in de maxi cosi en weg was de rust. Hij keen mij nog hoopvol aan, maar ja hij moest toch echt met zijn ouders mee. 

Terug denkend aan dit moment moest ik ook denken aan mijn geluksmomenten in mijn werk. Ik kan intens genieten van die momenten als ik tot iemand doordring, als ik ze gerust kan stellen of als ze de kansen, die ik al lang zie, ook zelf zien en bereid zijn die kansen te pakken. Ook dan ben ik heel gelukkig en trots. 

 

Ik wens je een mooi 2018, met heel veel kleine geluksmomenten. 

Met al mijn energie 

Glenny 

Share

Copyright © 2013 ZININKLEUR | Webdesign by Live4IT
Photographs by Photography with sense